[HOME] Onze wijk Wijkraad "Craneveer" sWoa Activiteiten Actie

(Bijdrage van de wijkraad)

In uw directe omgeving

De wijkraad bestaat natuurlijk slechts uit een paar mensen uit de wijken Alteveer en 't Cranevevelt. Ook al horen en zien we veel, alles weten we niet.

Het lijkt mij een zinvolle zaak om alle op- en aanmerkingen die leven bij onze buurtbewoners te verzamelen. Dus wanneer er iets in uw straat is of gebeurt waar u van vindt dat het anders zou moeten en u hebt daar ook ideeën over, meld het ons schriftelijk of telefonisch.

U kunt ook op onze vergadering komen, elke 3e dinsdag van de maand in het Alteveltje, zodat de wijkraad een nog beter beeld krijgt van de verschillende knelpunten van onze wijk.

De volgende opmerkingen zijn al gemaakt:

  1. Een bewoner uit de Obrechtstraat vertelde dat de vuilniswagen nauwelijks door de straat kan vrijdags en ziet als eventuele oplossing een andere verzamelplaats voor de containers.
  2. Een andere wijkbewoner klaagde over de slechte bestrating voor zijn deur en doordat er vrachtwagens gebruik van maken om de winkels te bevoorraden hij erg veel last heeft van het lawaai.

Het is niet zo dat wij meteen met een klinkklare oplossing kunnen komen, maar we doen wel ons best om samen met u te zorgen dat onze fijne wijken ook prettig blijven om te wonen.

MK