[HOME] Onze wijk Wijkraad "Craneveer" sWoa Activiteiten Actie

[Dit is een bijdrage van de Wijkraad]

Bent u betrokken bij de wijk?

Als u de bovengenoemde tekst leest is het antwoord ja! U leest het wijkblad en dat geeft aan dat u wilt weten hoe het reilt en zeilt in onze wijk Alteveer/ 't Cranevelt. Dan leest u ook wat de wijkraad (WAC) zo al doet.Hierbij (nogmaals) een oproep om meer te doen dan alleen lezen!

Wat is ook al weer de wijkraad? De wijkraad bestaat uit een groepje bewoners uit de wijk die elke maand, op de derde dinsdag, vanaf een uur of acht `s avonds bijeenkomen in het Alteveltje om te praten over zaken die de wijk aangaan, zoals de verkeersveiligheid, parkeerproblemen rond Rijnstate, het wegvallen of ontbreken van (openbare) voorzieningen in de wijk, diverse bouwplannen in de wijk en de parkeersituatie bij de Dierentuin / Openluchtmuseum. Deze bijeenkomsten zijn openbaar, als u iets te melden heeft of als u wilt horen wat er wordt besproken bent u van harte welkom!

Over de hiervoor genoemde onderwerpen wordt door de wijkraad een standpunt ingenomen en vervolgens wordt richting gemeente geprobeerd invloed uit te oefenen om dingen zodanig veranderd te krijgen dat dit in het voordeel is van de wijk.

De wijkraad wil u als wijkbewoner graag meer betrekken bij de activiteiten van de wijkraad.

Op de website www.craneveer.nl worden de verslagen van de vergaderingen van de wijkraad gepubliceerd. Op deze manier kunnen de bewoners van de wijk met eigen ogen lezen wat er zoal besproken wordt en welke acties er ondernomen gaan worden.

Tevens zullen de vergaderdata van komende vergaderingen worden geplaatst, zodat geïnteresseerde wijkbewoners eventueel een vergadering kunnen bijwonen. Wel even een mailtje of telefoontje naar de voorzitter (Marlous Kok) of secretaris (Luit Rietema).