[HOME] Onze wijk Wijkraad "Craneveer" sWoa Activiteiten Actie

...prettig kennis te maken met..

Frank Daeseleer

Sinds een paar maanden hebben wij als opvolger van Jan Visser een nieuwe gebiedsagent in de persoon van Frank Daeseleer. Ja, dat is inderdaad een Vlaamse naam. De grootvader van Frank was een Vlaming, maar heeft de Nederlandse nationaliteit verkregen door zijn diensttijd bij het K.N.I.L. En Frank is een geboren en getogen Arnhemmer. Heeft de basisschool, de Kardinaal de Jongh School (Mavo-diploma) en het Thomas a Kempiscollege (Havo-diploma) in Arnhem doorlopen. Bezocht de Politieschool in Amsterdam, heeft 5 jaar in Amsterdam, dienst gedaan, maar Arnhem bleef hem trekken.

Wie niet? Hij solliciteerde naar een functie in Arnhem en werd tot zijn grote vreugde aangenomen. Want zijn wortels lagen en liggen in Arnhem. Heeft en doet dat nog steeds gevoetbald in Arnhem bij E.S.A. En hij is een verwoede visser, want als je hem vraagt, of hij geabonneerd is op een tijdschrift, dan antwoordt hij: "Ja, ik lees o.a. "Beet"." Dat is een tijdschrift voor amateur-vissers. En als je trouwt, dan tracht je - om in visserstermen te blijven - een Arnhems meisje aan de haak te slaan. En ook daarin slaagde Frank. Hij heeft al een grote dochter van 14 jaar jong.

Zijn vakantie brengt hij 't liefst door in een warm land. En één van zijn populairste Tv-programma's is Kopspijkers.

Als je hem vraagt naar zijn liefste wens, zegt hij: "Als je als politieman in Arnhem dienst mag doen en dat in de wijken Alteveer en Cranevelt, wat blijft er dan nog te wensen over?" Geef hem eens ongelijk.