[HOME] Onze wijk Wijkraad "Craneveer" sWoa Activiteiten Actie

Wordt donateur

Zeven maal per jaar ontvangt U het voor U liggende blad van Craneveer in uw brievenbus. Het blad is begonnen als een verenigingsblad en wordt al 30 jaar in de wijken Alteveer en Craneveer huis aan huis bezorgd. Langzaam maar zeker groeit het blad uit naar een wijkblad, met vele wetenswaardigheden uit uw omgeving en informatie van de wijkraad en andere wijkgroepen.
Om deze activiteiten te kunnen voortzetten zijn wij afhankelijk van de vrijwilligers die dit blad iedere keer op een goede manier samenstellen. Daarnaast zijn een groot aantal mensen donateur van Craneveer. Zij ondersteunen daarmee zowel uw wijkblad als de andere gratis activiteiten, zoals onder andere het paaseieren zoeken, het straatvolleybaltoernooi en de straatspeeldag.

Het valt ons echter op dat al jaren een zelfde aantal wijkbewoners (circa 250) jaarlijks een donatie overmaakt naar Craneveer om deze zaken en ons wijkblad in stand te kunnen houden. Aangezien er in de laatste jaren een groot aantal nieuwe bewoners in onze wijken is komen wonen hebben wij een oproep om donateur te worden.

Wij zouden het erg op prijs stellen indien U zich als donateur van Craneveer zou willen melden door overmaking van een gift. U wordt al donateur door overmaking van €5 per persoon per seizoen, dan wel €10 per gezin per seizoen. Wij hopen op een groot aantal nieuwe donateurs zodat wij ook in de komende jaren de bovengenoemde activiteiten en het wijkblad kunnen voortzetten en zelfs kunnen uitbreiden.

De penningmeester, Hennij Holtus.