[HOME] Onze wijk Wijkraad "Craneveer" sWoa Activiteiten Actie

Van het bestuur...

De nieuwe agenda's zijn al weer volop in gebruik. Het bestuur heeft de volgende data geprikt voor het eieren zoeken met Pasen en voor het straatvolleybaltoernooi.

De paaseieren worden verstopt op zondagochtend 13 april en het straatvolleybaltoernooi wordt gehouden op zaterdag 14 juni. Nadere informatie volgt in de volgende Craneveer.

Op de Algemene ledenvergadering van 19 november j.l. hebben de leden na een helder betoog van de penningmeester ingestemd met een contributieverhoging voor het jaar sept 2003 - sept. 2004. Voor dit jaar 2002 - 2003 blijven dus de huidige prijzen gelden. Wel worden per direct de kantineprijzen verhoogd met 5 procent en een afronding naar boven. Ook dat vonden de leden goed. (Notulen ALV)

Op deze vergadering hebben we ook afscheid genomen van twee bestuursleden: Saskia Loendersloot en Wander Boxem. We danken ze ook op deze plaats nog eens voor al het werk dat ze voor de vereniging hebben verzet. We hebben in hun plaats slechts één nieuw bestuurslid mogen verwelkomen: Cleo van der Stap. Maak nader kennis met haar.

We hebben dus nog een vacature. We denken hierbij aan iemand die mee wil denken over het beleid van de vereniging en die bereid is om zich gemiddeld ongeveer twee uur in de week (meer is het echt niet) beschikbaar te stellen voor nader af te spreken verenigingstaken. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die af en toe ook overdag beschikbaar is. Als u er voor voelt, of iemand in uw omgeving weet, die misschien wel over te halen zou zijn om een tijdje in het bestuur zitting te nemen dan verzoeken we u om even contact te zoeken met één van de bestuursleden.

Tenslotte melden we u dat wethouder Veenstra, onze wijkwethouder, op 29 januari bij Craneveer op bezoek komt en zich uitvoerig wil laten informeren over het wel en wee van onze vereniging. Inzet van het gesprek zal onder andere inrichting, schoonmaak en onderhoud van de ruimtes zijn die wij van de gemeente betrekken en de nu iets te geringe structurele steun die we van de Gemeente bij de uitvoering van onze taken ondervinden. (red: ondertussen al op bezoek geweest, zie verslag)