[HOME] Onze wijk Wijkraad "Craneveer" sWoa Activiteiten Actie

Festiviteiten Koninginnedag

Vorig jaar is koninginnedag in Alteveer-Cranevelt voor het eerst gevierd op het Oremusplein, met spelletjes en activiteiten op het grasveld en de vrijmarkt eromheen. Ondanks het mindere weer was het toch weer een gezellig Oranjefeest voor de hele wijk.
De nieuwe locatie is zo goed bevallen, dat ook dit jaar voor het Oremusplein als feestterrein gekozen is. Dit betekent dat de fietstocht gehouden wordt vanaf het winkelcentrum op de Beethovenlaan.

Er wordt verzameld vanaf 9.45 uur, de start van de fietstocht is om 10.00 uur. De spelletjes en de vrijmarkt beginnen om 10.30 uur tot ongeever 12.30 uur.

Zoals altijd doen we ook nu weer een beroep op u, uw bijdrage voor het feest op ons gironummer te storten; wij weten dan bijtijds wat we kunnen besteden. Degenen die liever (anoniem) contant iets willen geven, kunnen dat doen via de brievenbus van Obrechtstraat 32. Daarnaast hebben wij weer veel hulp van vrijwilligers nodig. Als u hieraan wilt meewerken meldt u zich dan bij één van onze leden aan. Wanneer er onvoldoende aanmeldingen zijn zullen wij zelf mensen moeten gaan vragen. Bij voorbaat onze hartelijke dank.

Verder vragen wil uw aandacht voor het volgende:

Momenteel bestaat het Oranje comité uit vier leden, waarvan er twee volgend jaar ophouden. Om de taken goed te kunnen verdelen en om nieuwe leden in te werken voor de komende jaren zijn we op zoek naar enthousiaste mensen! Als U het ook belangrijk en leuk vindt dat de kinderen (en de volwassenen) op 30 april weer feest kunnen vieren, meldt U zich dan aan bij één van onze leden.
Wij hopen op voldoende reacties! Het zou toch heel jammer zijn deze traditie door te weinig mensen in de organisatie niet voort te kunnen zetten!

Namens Oranje comité Alteveer- 't Cranevelt, p/a Angelina Toebes. Giro: 17 64 968. Erik Kaemingk, Loes Tolmeijer, Annemieke Varkevisser.