[HOME] Onze wijk Wijkraad "Craneveer" sWoa Activiteiten Actie

Bedankt Anita en Jan-Willem Koch

Ja, woensdag 24 december aanstaande is het zover. Dan moeten we afscheid nemen van Anita en Jan Willem Koch. De zaak aan het Beethovenplein sluit dan haar deuren. Oorzaak? De Posterijen! Want naast de verkoop van ansichtkaarten, sigaren, sigaretten, kranten en tijdschriften beheerde het echtpaar Koch ook het postagentschap. Helaas nam de directie van de Posterijen het besluit om alle kleine postagentschappen in den lande te sluiten. Onze wijkraad heeft alles in het werk gesteld om dit voor onze wijk te verhinderen, maar helaas is dat niet gelukt. We schrijven "helaas", want wij zullen het echtpaar Koch erg missen.

En Anita en Jan Willem betreuren het op hun beurt afscheid te moeten nemen van de bewoners van Alteveer en Cranevelt. In het gesprek dat wij met hun voerden, zeiden zij onafhankelijk van elkaar, dat zij met heel veel plezier de zaak hebben gedreven.

Zij woonden en wonen in Gaanderen. De ouders van Jan Willem zijn ras-Arnhemmers, maar togen jaren geleden naar Gaanderen. Zij konden destijds het horecadeel van een sportcentrum in Gaanderen gaan beheren. Jan Willem was toen 13 jaar jong. Is dus wel een Arnhemmer van geboorte. Anita is echter een rasechte Gaanderense. Zij is in het bezit van het diploma ziekenverzorgster en kreeg haar eerste opleiding hier aan de Braamberg.

Jan Willem was graficus, werkte bij de Vada in Wageningen. Bijna 10 jaar geleden konden zij van oom Willem Koch de zaak aan het Beethovenplein overnemen. En daar hebben zij nooit spijt van gehad. En wat gaan zij nu doen, zult u zich afvragen. Anita gaat de ziekenzorg weer in en Jan Willem gaat de Hbo-opleiding volgen in de psychiatrie.

Wij wensen hun namens alle inwoners van Alteveer en Cranevelt het allerbeste toe! Uiteraard mag u Anita en Jan Willem woensdag de 24ste december aanstaande de hand komen drukken. U bent van harte welkom.

De buschauffeur