[HOME] Onze wijk Wijkraad "Craneveer" sWoa Activiteiten Actie

Eieren zoeken

door: Joost (11 jaar) en Maarten (8 jaar)

Op zondag 13 april werd het eieren zoeken weer georganiseerd door Craneveer.

Op vrijdag een week van tevoren moesten we de inkopen doen. We hadden twee karren vol met paashazen, paaslollies, verrassingseieren en ook niet te vergeten de lieveheersbeestjes en ook nog noga-eieren.

Op de dag van het paaseieren zoeken gingen we vroeg de eieren verstoppen. Wij hebben eerst het stuk afgezet waar we de eieren gingen verstoppen. Er waren twee vakken één voor de kleine kinderen en één voor de grote kinderen.

Willem en Maarten hebben de speurtocht uit gezet. Daarna is de chocolademelk ingeschonken.

Er was ook iemand die een paashaas speelde en die heette Mark.

Toen ging Henny de koffie ophalen en op de terugweg naar het bos zag Henny een auto die er niet was en ging op de rem staan. En zo viel de koffiepot om en stonk de auto naar de koffie.Later toen de kinderen kwamen vertelde Henny wat de kinderen moesten doen!

De grote kinderen moesten eerst een speurtocht doen en de kleinere niet, die mochten meteen zoeken. De speurtocht ging door het bos en bij het eindpunt moest je een briefje inleveren. En dan mocht je de eieren gaan zoeken. Er hielpen nog wat kinderen opruimen en zoeken of er nog wat eieren in het bos waren achter gebleven.

Al met al hadden meer dan 150 kinderen meegedaan met het eieren zoeken.

Voor volgend jaar hopen wij weer op mooi weer en veel kinderen. Wij vonden het leuk om te helpen.

Foto's >>>