[HOME] Onze wijk Wijkraad "Craneveer" sWoa Activiteiten Actie

Wijkconcerten

Het volgende concert staat gepland voor zondag 30 oktober 2005 om 15.00 uur, weer in het kerkje aan de Wagnerlaan in Arnhem, op de heuvel t.o. het ziekenhuis.

Die middag treedt voor u op: Renaissance gezelschap De Speellieden van Gelre. Dit ensemble legt zich toe op het ten gehore brengen van vocale en instrumentale muziek uit Middeleeuwen en renaissance. Daarbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van --kopieën van-- authentieke instrumenten.

I.v.m. het grote aantal (wel meer dan 30!) instrumenten dat zij meebrengen, die allemaal gestemd en op temperatuur gebracht moeten worden, is de aanvang van dat concert een uurtje later dan wij gewend zijn! Dus om 15.00u. i.p.v. om 14.00u.

Omdat de Speellieden op 20 februari j.l. voor een dichte deur stonden en het concert niet door kon gaan, hopen we dat ze --in de herkansing-- voor een volle kerk hun "kunsten" kunnen vertonen. Ook (niet te jonge) kinderen zijn van harte welkom.

De kaarten voor dit bijzondere concert zijn vanaf 11 oktober 2005 in de voorverkoop verkrijgbaar bij de volgende adressen: Foto Cranevelt op het Oremusplein en Rubens Wonen op het Beethovenplein en telefonisch of per e-mail bij ondergetekende.

De prijs is evenals de vorige keren €4,00 per persoon (incl. koffie/thee). Kinderen t/m 15 jaar €2,00. Eventueel overgebleven kaarten zijn op 30 oktober nog in de kerk te koop.

Loopt u moeilijk? Naast het kerkje zijn een paar parkeerplaatsen!

Els Wagenaar