[HOME] Onze wijk Wijkraad "Craneveer" sWoa Activiteiten Actie

2de Buurtfeest

Na het succes van het eerste grote Alteveer-buurtfeest, nu al weer twee jaar geleden, kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven. Vol enthousiamse is een groep wijkbewoners weken beziggeweest om er een spetterend spectakel van de maken.

Zie ook: het artikel in wijkblad Craneveer en het
overzicht van de sponsors.

Veel verschillende wijkbewoners hebben samen 583 foto's gemaakt, waarvan Quico er ruim honderd selecteerde. Volg de links.

Als hoogtepunten van de dag waren er allerlei aktiviteiten voor kinderen zoals maarliefst drie springkussens, een levende rodeostier en traditionele kinderspelletjes. Als boef kon je op de foto. Het Sumo-worstelen was een groot succes. Je kon Darten, in de gabber-bak, je op de zandberg storten, naar het Poppentheater kijken, geschminkt worden en deelnemen aan de loterij. Er was erg veel te beleven.

De heledag door stonden verschillende mensen op het podium. Er was natuurlijk ook genoeg te eten en drinken. Verder nog wat indrukken van de dag. Nog wat kiekjes van enkele vrijwilligers.

Grote dank aan alle mensen die zich belangeloos voor dit evenement hebben ingezet, met name Stichting Buurtfeest Alteveer/Cranevelt: Cafer ('t Hoekje), Maarten en Rob. Daarbij Cleo, Renate, Claire, Steve, Sam en Henry.


Foto-verslag gemaakt door Quico Spaen en Mark Overmeer, met bijdragen van Hermine, Nicole, Ed, Jolande, Chantal, Marjan.