Verslag Buurtfeest 2005

Als organisoren van Buurtfeest 2005 vinden wij het een geslaagd feest geworden! Jong en oud verschenen massaal en hebben zich vanaf 's middags tot in de kleine uurtjes prima vermaakt. Bij de kinderen waren het Sumo worstelen, de Hindernisbaan, het Poppentheater en het schminken erg in trek. Mede door de muziek kwam de sfeer er goed in. Wij willen dan ook onze dank uitspreken aan al het muzikale talent wat hier in de wijk woont en heeft bijgedragen om het feest op te luisteren. Hartelijk dank aan: de Jeugdband Blue Flash, het dweilorkest 'Overall', Robert -onze zanger van het levenslied-, Duo Langs de lijn en de spokenshow. De recent opgerichtte band Alteveer/ Cranevelt speelde de sterren van de hemel. Wat hebben de mensen gedanst! Jullie waren fantastisch en complimenteerden de mooie dag met swingende en afwisselende muziek.

Onder grote belangstelling werden rond 21.00 de loterij prijzengetrokken. De lijst met niet opgehaalde prijzen hangt bij de COOP en cafetaria 't Hoekje. Mensen die hun prijs niet in ontvangst hebben kunnen nemen kunnen hier even kijken. De lijst is ook te vinden op de website www.craneveer.nl

Wij willen ook graag onze dank uitspreken naar de winkeliers, de ondernemers, de donateurs en de vrijwilligers. Zonder deze mensen was dit Buurtfeest niet te realiseren geweest! Wist u dat de volledige buitenomzet van Cafetaria 't Hoekje ten goede komt aan het Buurtfeest? Hartelijk dank daarvoor!

Wij kunnen en willen niet voorbij gaan aan onze donateurs. Op alfabetische volgorde: ABC Vastgoed, Albert Riksen Transport, Bar-cafetaria 't Hoekje, Bloem en sfeerboetiek Alteveer, Bloemsierkunst van Stijn, Burgers Zoo, COOP Manders, Drogisterij Alteveer, Elferen Grondverzet CV, Foto Cranevelt, Fysiotherapie Altevelt, Holleman Beheer, Innoview ICT solutions, Interbrew, Meeus Makelaars, MP Media, Openluchtmuseum, Pannekoekenhuis Het Mussennest te Wapenveld, Restaurant Nashville, Rob Slijkhuis Tweewielers, Rubens Wonen, Slagerij de Haas, Slagerij Pluim, Smederij De Smidse, Stap Events, The Seahorse Aquarium speciaalzaak, Ubbink Seesink, Willemsen Makelaars, Wijkvereniging Craneveer, Willemsen Makelaars, Ijska Accounting en Zeta PDM.

Rest ons nog te zeggen: Tot ziens op het volgende buurtfeest in 2007!