[HOME] Onze wijk Wijkraad "Craneveer" sWoa Activiteiten Actie

Speerpunten

Van: Gemeente Arnhem
Aan: Wijkraad Alteveer/Cranevelt
Datum: 21 februari 2003
Betreft: benoemen van maximaal 5 belangrijke punten (speerpunten) ter verbetering van uw wijk voor een periode van 1 jaar

De gemeente Arnhem wil samen met wijkbewoners zorgen voor een leefbare buurt om in te wonen. De gemeente Amhem wil dat graag samen met u doen. U wordt in de gelegenheid gesteld om 5 speerpunten te noemen die aangeven wat wijkbewoners in uw wijk belangrijk vinden. Deze speerpunten kunnen per wijk verschillen en kunnen allerlei onderwerpen omvatten.

Informatie met betrekking tot speerpunten

Omdat u als wijkraad samen met de recreatieve vereniging Craneveer het contact naar de gemeente bent wordt aan u gevraagd om gezamenlijk aan de slag te gaan om zo tot het benoemen van maximaal 5 speerpunten te komen. Zoals reeds vermeld bepalen bewoners de onderwerpen. Om tot een juiste keuze te kernen is het belangrijk te weten dat het voor een periode van een jaar gaat. Het is de bedoeling om volgend jaar een vervolg aan dit proces te geven.

Wat wordt er nu van u als wijkraad verwacht

U mag maximaal 5 speerpunten aangeven met daarbij een korte toelichting per onderwerp. Het is belangrijk te noemen wat een speerpunt inhoudt, waarom juist dit punt genoemd wordt en waarom het voor uw wijk belangrijk is. U heeft ongeveer 1 bladzijde (A4) tot uw beschikking.

Tot uiterlijk dinsdag 25 maart kunt u dit inleveren bij de Wijkwinkel Geitenkamp tav Jeanette Scholtens.

Vervolgtraject

Alle ingeleverde speerpunten worden per wijk gebundeld en amgeboden op dinsdag 1 april aan Wethouder Veenstra (college van B&W). Daarna worden de speerpunten over de desbetreffende diensten van de gemeente verspreid.

Wat mag u van de gemeente verwachten

Als wijkbewoner van uw wijk geeft u aan de gemeente aan wat u belangrijk vindt. De afdelingen binnen de gemeente zullen serieus naar uw speerpunten kijken en zullen met een goed gefundeerd schriftelijk antwoord bij u terugkomen.

Wat mag u verwachten van uw (assistent) wijkmanager

Wij begrijpen dat het kort dag is om deze zaken te regelen. Wij willen u graag met raad en daad terzijde staan. Heeft u daar behoefte aan dan kunt u contact opnemen met Jeanette Scholtens.

Ik hoop u voldoende geïnformeerd te hebben en succes met deze activiteit.

Met vriendelijke groeten
Chris Zeevenhooven
Wijkmanager Arnhem Noord Midden