Wijkraad Alteveer / ‘t Cranevelt
De (nieuwe) voorzitter stelt zich voor.

Mijn naam is Marlous Kok, gehuwd en twee kinderen.

Doordat Rob van Asselt om persoonlijke redenen het voorzitterschap heeft op neergelegd, is deze taak door de wijkraad aan mij overgedragen.

Na zo’n 25 jaar in het Spijkerkwartier gewoond te hebben en een klein tussenstop in Vredenburg, , ben ik 15 jaar geleden in de wijk ‘t Cranevelt komen wonen, ik voelde me er meteen thuis. 

Doordat de kinderen hier op school gingen (en ik een hond nam met de nodige wandelingen) was ik in zeer korte tijd geheel ingeburgerd.

 Ook ben ik gaan deelnemen aan zowel badminton als aan aerobic van de recreatie-vereniging CRANEVEER!!!

Ik vind Alteveer en ‘t Cranevelt de mooiste wijken van Arnhem, waar het prettig wonen is. Wijken waar we elkaar nog een GOEDENDAG toe wensen, wanneer we elkaar tegenkomen.

Wijken waar we zo het bos in kunnen lopen en toch dicht bij het centrum wonen. 
Kortom wijken waar we zuinig op moeten zijn. 

Dat is tevens de voornaamste reden waarom ik mij jaren geleden, toen de Wijkraad Alteveer/ ‘t Cranevelt werd opgericht, heb aangemeld.

 Eerst ben ik actief geweest in de werkgroep Welzijn en daarna heb ik deel uit gemaakt van de opeenvolgende be­sturen, de laatste tijd als vice-voorzitter. 

Door mijn sociaal culturele achtergrond en mijn kennis van de Arnhemse samenleving denk ik dat ik een stimulerende en actieve rol als voorzitter kan vervullen. 

Natuurlijk ……..met hulp en ondersteuning van de andere bestuursleden en actieve wijkbewoners.