[HOME] Onze wijk Wijkraad "Craneveer" sWoa Activiteiten Actie
Website
                        
 Mailinglist
 Leencamera

Digitale Wijkcamera te leen

Wilde je altijd al eens een digitale camera uitproberen? Wil je een bijzondere wijkfoto maken en die met de andere wijkbewoners delen? Grijp nu je kans met de Wijkcamera!

De redactie van de website heeft sinds kort een digitale camera, om allerlei wijkfoto's te kunnen maken voor de website. Maar we gebruiken die natuurlijk niet de hele tijd. Met de gedachte, dat er in elke wijkbewoner een fotograaf schuilt, stellen we deze camera graag ter beschikking aan jou!

Onderwerpen genoeg in de wijk: karakteristieke plekjes, verenigingsactiviteiten, lelijke dingen, sporen uit het verleden, kinderen, ouderen, markante personen, natuur, dieren, feesten, hobby's, etc. Ook gaan we nog fotoprijsvragen organiseren, waar je aan mee kunt doen.

Foto's maken met een digitale camera is erg leuk. Je ziet net als bij een polaroidcamera meteen het resultaat! Bovendien kun je mislukte foto's met een druk op de knop verwijderen.

Spelen met een digitale camera: nu kan het!

Je kunt de wijkcamera twee weken gebruiken. Voorwaarde is, dat je een of meer foto's met een korte toelichting levert voor plaatsing op de website van de wijk. Ben je minderjarig, dan moet je toestemming van je ouders hebben.

Mail je belangstelling aan het website-redactielid Jan Bouwkamp (wijkcamera@craneveer.nl). Als je geen email hebt, kun je ook bellen (4432217). Dan maak je een afspraak, wanneer je de camera kunt gebruiken en afhalen. Zo simpel!