[HOME] Onze wijk Wijkraad "Craneveer" sWoa Activiteiten Actie

cursus weerbaarheid

Op 4 februari, start de cursus weerbaarheid voor tieners. In de laatste Craneveer van 2012 stond deze training beschreven, maar dat is wellicht aan jullie aandacht ontsnapt.

Kort samengevat

In de cursus leer je hoe je door houding en gedrag aan anderen kunt laten zien wat je niet wilt. Je leert oplossingen verzinnen voor allerlei lastige situaties, bijvoorbeeld als iemand te dicht tegen je aan komt zitten in een bus of als iemand jou wil aanraken en je wilt dat niet en wat je kunt doen om sowieso niet in een vervelende situatie terecht te komen.

Ook leer je verschillende zelfverdedigingsoefeningen, zodat je je eigen kracht leert kennen en je zelfvertrouwen groter wordt. Aan het einde van deze training weet je beter wat je moet doen in een lastige of bedreigende situatie.

Deze cursus is bedoeld voor meisjes vanaf de bovenbouw van de basis school en de onderbouw van de middelbare school. De cursus wordt gegeven door Piet Lagewaard, erkend Aikidotrainer.

  • Start van de cursus: maandag 4 februari
  • 5 keer op maandag van 17-18 uur in de recreatiezaal van Craneveer
  • Geen speciale kleding nodig
  • kosten €60 per persoon voor de cursus
  • Geen les in de voorjaarsvakantie

Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar. Dus wacht niet te lang en geef je nu op via bestuur@craneveer.nl t.a.v. weerbaarheid/ Annemarie van de Flier Heb je nog vragen, mail dan ook even naar bestuur@craneveer.nl

Hartelijke groeten,
namens Bestuur Craneveer
Nicole Buurman