[HOME] Onze wijk Wijkraad "Craneveer" sWoa Activiteiten Actie

Bonte Was

Wij genieten nog steeds van aangename temperaturen. Toch zijn 's morgens, fietsend naar school handschoenen niet geheel overbodig, en trekken we aan het eind van de dag graag een warm vest aan.

De herfst is in aantocht. Tijd dus om de najaars- en wintercollectie van je kind(eren) eens grondig te bekijken. Wat blijkt; die leuke broek van vorig jaar komt ineens 7 cm tekort, en die mooie winterjas is helaas nu écht te klein.

Niet getreurd, kom zaterdag 17 oktober lekker snuffelen bij de Bonte Was, dé 2e hands kinderkleding- en spullenbeurs. De "Bonte Was" draait in Recreatiezaal Craneveer, Viottastraat 1 (bij de Pieter Brueghelschool) van 12.30 tot 14.30 uur.

Wil je graag kinderkleding en/of kinderspullen inleveren vraag dan informatie en een verkoopnummer aan. Van de spullen die wij voor jou verkopen ontvang je maar liefst 80% van de opbrengst!

Bel of mail naar: Judith Graafsma (026)-351 43 21, judith.graafsma@upcmail.nl of Rachel Lichtenberg, (026)-370 23 29, lichtenberg.arnhem@wanadoo.nl. Wie weet tot ziens bij de BONTE WAS.