[HOME] Onze wijk Wijkraad "Craneveer" sWoa Activiteiten Actie

Informatieavond Braamweg 1

De gemeente Arnhem organiseert op donderdag 2 april een informatieavond over het perceel Braamweg 1. Tijdens deze bijeenkomst kunt u uw aandachtspunten voor de inrichting van het gebied kenbaar maken.

De bijeenkomst vindt plaats in het woonzorgcentrum de Braamberg, Wagnerlaan 2. De deuren gaan open om 19.00 uur, wethouder Kreeft start het programma om 19.30 uur. Wilt u de bijeenkomst op 2 april bijwonen, meldt u zich dan aan via telefoonnummer 026-377 3977 of digitaal via ingrid.van.der.lijn@arnhem.nl.

De gemeente stelt een nota van randvoorwaarden op die de kaders voor de bouwplannen van de eigenaar van het perceel zal bepalen. Graag horen we van u welke zaken hierbij voor u van belang zijn. Wij zullen in groepjes uw aandachtspunten en te behouden kwaliteiten van het gebied inventariseren.

Alle reacties die uiterlijk 10 april zijn ontvangen worden, zo mogelijk, meegenomen in de nota. U kunt uw reactie ook kenbaar maken via een reactieformulier dat te downloaden is via www.arnhem.nl / over de stad / projecten / Braamweg.

Op de website van de gemeente lezen we:
Eigenaar Giesbers-Arnhem Ontwikkeling en Realisatie van perceel Braamweg 1 ziet mogelijkheden om hier, met behoud van de landschappelijke waarden en bomen, een aantal luxeappartementen in landschappelijke omgeving te bouwen. Op dit moment staat er 1 villa op het terrein.