[HOME] Onze wijk Wijkraad "Craneveer" sWoa Activiteiten Actie

Lintjesregen

Onze Jop Burlage (mw. J.C. Burlage-van der Linden) is benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau. Het lintje werd door Craneveer voor haar aangevraagd, omdat zij al ruim 30 jaar actief is binnen de vereniging; zowel in het bestuur, ledenadministratie, als binnen de redactie van ons wijkblad Craneveer.

Verder is Jop actief als opleider en examinator bij de reddingshonden- sportvereniging Schaarsbergen. Tevens is zij actief bij de stichting Viering Nationale Feest- en Gedenkdagen Arnhem en in die hoedanigheid op Koninginnedag betrokken bij het bezoek van de burgemeester aan de wijken.

De andere wijkbewoonster die een lintje kreeg is Mw. C. de Voogd-Willemsen. Ook zij is ook benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau. Zij verzorgt al meer dan 20 jaar rondleidingen in Koninklijk tehuis voor oud-Militairen en museum Bronbeek. Daarnaast is zij tientallen jaren vrijwilligster geweest voor de zwemsport, o.a. bij zwem- en poloclub Neptunus, als official/scheidsrechter voor waterpolo- en zwemwedstrijden en als bestuurslid van zwembad Thialf.

De anderen stadsgenoten die een lintje kregen zijn:

Ridder in de Orde van Oranje Nassau:
De heer W.A. Dieleman,
Lid in de Orde van Oranje Nassau:
De heer G.W.M. Haverkamp
De heer G. Burgers
De heer G.E.C.J.M. van Oss
Mevrouw B.H. Bakker-Gerritsen
Mevrouw T.C.M. Van der Miessen - Hendriksen
(klik op de foto's voor een uitvergroting)