[HOME] Onze wijk Wijkraad "Craneveer" sWoa Activiteiten Actie

Verslag Seizoen 2001-2002

(Aangeleverd door bestuur Craneveer)

Terugblik

Zo voor de zomervakantie is het een mooi tijdstip om terug te blikken op het afgelopen seizoen. Ook dit jaar zijn er weer een paar honderd sportievelingen actief geweest binnen onze recreatieve vereniging om gezellig, goedkoop en in onze wijk te sporten. Op sommige tijdstippen is er nog plaats binnen de verschillende onderdelen. Dus kijk even in het overzicht en schrijf u voor een van de activiteiten in.

Evenementen

In april en mei zijn er weer twee Craneveer evenementen geweest: paaseieren zoeken en het straatvolleybaltoernooi. Beide activiteiten hebben bijgedragen aan het wij(k)gevoel.

28ste Jaargang blad "Craneveer"

Ook is het de redactie van het blad "Craneveer" wederom gelukt om het blad zeven keer uit te laten komen. De opmaak is sterk verbeterd en ook de inhoud wordt door de wijkbewoners gespeld.
De complimenten van het Bestuur aan de redactie voor deze niet geringe prestaties, want het is al weer het 28ste jaar op rij dat het blad is uitgekomen.

Overleg met gemeente

Onlangs was een paar bestuursleden aanwezig bij een overleg met de gemeente. Tijdens dit overleg werd ons ook weer duidelijk dat het blad dat u nu in handen heeft, voldoet om in aanmerking voor subsidie te komen: "Er staat relevante informatie in over de wijk. De artikelen nemen niet te veel bladzijden in beslag en zijn lezenswaardig".
Dit betekent dat als de subsidie toegezegd wordt, de verhouding tussen informatie en advertentie meer evenredig verdeeld kan worden. In een volgende "Craneveer" zullen we u hierover verder berichten.

Subsidie

Ook over de invulling van het bedrag van 10.000 gulden dat de recreatieve vereniging in samenwerking met de Wijkraad zal besteden aan het bevorderen van de veiligheid in de wijk.

Wijkraad kiest spreekbuis

Ook de Wijkraad heeft er voor gekozen om ons wijkblad als spreekbuis te benutten. De Wijkraad zal alle relevante informatie op een nader te bepalen vaste plaats in dit blad geven.

Het bestuur van Craneveer wenst iedereen een plezierige en zonnige zomerperiode toe. Tot na de zomerstop!