[HOME] Onze wijk Wijkraad "Craneveer" sWoa Activiteiten Actie
WAT: Craneveer Grooves! Dansavond voor 30+ in de wijk.
WANNEER: 22 februari 21:00 - 24:00 uur.
WAAR: Recreatiezaal van Craneveer in de Viottastraat, (via het schoolplein van de Pieter Breughelschool)

Een goed en dansrijk nieuwjaar van het Grooves!-team!

Hopelijk hebben jullie er ook zin in een avondje dansen. 22 februari is de volgende editie van Craneveer Grooves!

De ruimte die we gebruiken in het wijkgebouw voldoet prima. Alleen is alles wit. Plafond is wit, muren zijn wit, vloer is licht van kleur. Dat is niet handig voor een goede belichting en was maanden lang een doorn in het oog van onze licht-expert. Na wat broedden heeft hij nu een plan bedacht om hier verandering in aan te brengen. Daar kan jij aan bijdragen!

The Wall of Fame! Doe mee, maak Craneveer nog gezelliger.

Het idee is dat jouw favoriet afbeelding van een CD of LP hoes of artiest op een doek van een vierkante meter wordt geprint. Daarbij komt jouw naam te staan (volgens het hoeft niet, mag wel principe). De kosten zijn beperkt voor 15 euro heb je jouw vierkante meter en krijg je er een entreekaartje bij. Je wilt jouw eigen vierkante meter vast bewonderen als het klaar is, vandaar. Lees verder

Wij(k)genoten

Ook nieuw op de site zijn de ervaringen van wijkgenoten. Kijk er eens rond, wellicht lees je hier iets over je buren of doe je inspiratie op om ze juist mee te nemen.

Verzoekjes

Ook niet vergeten om verzoekjes door te geven. Ook hiervoor geldt: hoeft niet mag wel.

Vorige keer hadden we een heleboel ontvangen en ook bij elkaar gezocht. Helaas was de WIFI niet meer beschikbaar zodat een hele lijst van filmpjes niet gedraaid konden worden. We werken aan een alternatief. Graag ontvangen we je verzoekjes uiterlijk een paar dagen voor the kick off.

Personal Posters

Alsof het allemaal nog niet genoeg is kan je nu ook een poster met een persoonlijk tintje krijgen voor achter het raam. Spaar ze allemaal voor je eigen unieke collectie. Elke keer ontvang je een unieke bewaar personal poster als je dat wilt. Poster aanvragen

Wees gerust jezelf en voel je vrij

Natuurlijk ben je ook gewoon van harte welkom om te komen dansen zonder alle franjes van te voren. Als je maar leut hebt.

See you next Groovy! time