[HOME] Onze wijk Wijkraad "Craneveer" sWoa Activiteiten Actie

Koninginnedag 2011 Alteveer-Cranevelt

Het komt snel dichterbij, beste wijkgenoten, en wij zitten volop in de voorbereiding voor de komende Koninginnedag. "Wij" zijn het Oranjecomité Alteveer - Cranevelt. Ook in 2011 staat voor Koninginnedag een leuk programma op stapel. Vóóral voor de jongste wijkbewoners. Noteer daarom alvast de Koninginnedag in de agenda en op de kalender en kom:

Zaterdag 30 april 2011 van 10.30 tot 12.30 uur op het Oremusplein.

De festiviteiten op het Oremusplein barsten los ná de fietstocht in de wijk die om 9.45 uur start op het Beethovenplein. Wij komen hier op terug via een aparte aankondiging op posters in de buurt en een flyer in de bus. Zaterdag 30 april 2011 valt in de paasvakantie. Het vormt dus een mooie gelegenheid om de band met de buurt weer wat aan te halen. Er staat een aantal "gouwe ouwe" activiteiten op het programma: de genoemde fietstocht, de spelletjes op het grasveld bij het Oremusplein. De bijgaande foto's geven een indruk (uit 2009, want toen was het mooi weer).

Gift

Niet alleen hand- en spandiensten zijn welkom. Giften, eventueel anoniem, komen ten goede aan de Koninginnedag in de wijk. Het is fijn dat wij nog met enige regelmaat een donatie in een envelopje ontvangen. Blijf dit vooral doen en/of maak een bijdrage over aan Oranjecomité Alteveer-Cranevelt op rekeningnummer 176.49.68 o.v.v. Koninginnedag 2011. (Bij voorbaat) Dank daarvoor!

Jouw mening telt; nieuwe ideëen...

Wij zijn van plan je mening te peilen en nieuwe ideëen op te doen. Kunnen wij deze dag (nog) beter laten aansluiten bij wat er in de wijk leeft en de wensen die er zijn. Wanneer je wordt gevraagd, l´´t je horen!

Vrijwilligers bedankt / oproep

Graag bedanken wij nog eens de vrijwilligers van Koninginnedag 2010. Vele handen maken licht werk. Daarom doen wij ook alvast een beroep op jouw medewerking om als vrijwilliger mee te helpen. Alle hulp is welkom en niet snel te veel. Meld je s.v.p. bij de contactpersonen van het Oranjecomité. Dat kan natuurlijk op alle mogelijke manieren; telefonisch of doe even een briefje in de bus of e-mailbox met je naam en telefoonnummer.

Het Oranjecomité Alteveer - Cranevelt
rekeningnummer 176.49.68
e-mail: oranje@craneveer.nl
Daphne Vrijkotte (voorzitter),Cattepoelseweg 283, 026-35 14 627
Edward van den Bogaart, Cattepoelseweg 255, 026-44 54 119
(klik op de fotos voor een vergroting)