[HOME] Onze wijk Wijkraad "Craneveer" sWoa Activiteiten Actie

Koninginnedag 2010

Weer dik feest voor kinderen in de wijk met Koninginnedag

Vrijdag 30 april gaan we weer een mooi feest vieren. Er wordt van alles op touw gezet om Koninginnedag een geslaagd feest voor te maken voor kinderen uit Alteveer en Cranevelt.

De aftrap vindt plaats bij het winkelcentrum aan de Beethovenlaan. Om 9.45 uur start daar de versierde fietstocht met als einddoel het feest op het Oremusplein. Dus zorg dat je fiets er heel mooi uit ziet. Het kind met de mooiste fiets krijgt een prijs. Het feestprogramma begint om 10.30 uur op het Oremusplein. Je kunt meedoen met spelletjes, een rommelmarkt op kleedjes, er zijn weer clowns en nog veel meer leuke dingen.

Iedereen mag gratis mee doen

Zoals gebruikelijk hoeven de kinderen niet te betalen voor deelname aan het feest. Vriendjes, kleinkinderen, neefjes en nichtjes zijn allemaal welkom. Om het feest mogelijk te maken doen we een beroep op uw bijdrage. U kunt uw bijdrage storten op girorekening 1764968 t.n.v. D. Vrijkotte. Als u liever (anoniem) contant iets wil geven, kunt u dit doen via de brievenbus van Daphne Vrijkotte, Cattepoelseweg 283, 6815 CE Arnhem

Wilt u helpen?

Er zijn al heel wat mooie Koninginnedagen geweest in de wijk. En dat is mede te danken aan de vrijwilligers die zich inzetten. Ook dit jaar doen we een beroep op u. Als u zich wil aanmelden als vrijwilliger kan dat door te bellen met  Daphne Vrijkotte (026-3514627).