[HOME] Onze wijk Wijkraad "Craneveer" sWoa Activiteiten Actie

Straatvolleybal 2009

[Foto's] Vanmiddag hebben we een gezellig toernooi gespeeld. Helaas begon het net iets eerder te regenen dan we gehoopt hadden. Zonder extra finale is er toch een winnaar uitgeroepen. The Catts hadden met 24 punten de maximale score gehaald uit de zes poulewedstrijden.

Het nieuwe jeugdteam "De Frikadellen" heeft zich knap in de kijker gespeeld. Ik denk dat we de komende jaren meer tegenstand van jullie gaan krijgen. Sportief strijdend zijn jullie nu op de Sloerie afgestevend. Hebben jullie die al meteen in bad gedaan, om de groene verf eraf te wassen? Hoe eerder dat gebeurt, hoe meer kans op een goed resultaat.

Tijdens de hele middag hebben we veel steun gehad van Kees, die onvermoeibaar drankjes verkocht en toezag op het uitdelen van de versnaperingen. Fijn dat iemand zich spontaan aanbiedt en de hele middag op zijn post blijft. De prijsuitreiking vond plaats in de stromende regen. Het verorberen van de hapjes is daardoor ook nog nooit zo snel gegaan. De mensen lieten zich de hapjes goed smaken.

Vanochtend waren om 12 uur diverse mensen aanwezig om de velden op te zetten en spullen van de Craneveer naar de velden te brengen. Vooral het team van De Frikadellen was ruim vertegenwoordigd.

Na afloop is er met vereende krachten opgeruimd. Een aantal tafels is in en soort verregende processie naar de Craneveer gedragen. Voor 19.00 uur was ook ik weer thuis, weliswaar geheel doorweekt, maar wel voldaan.

Ik ben benieuwd of de komende dagen her en der kabouters in de diverse tuinen komen te staan. Een aantal kinderen is lekker aan het schilderen geweest. De kabouters kwamen na een lange reis door half Nederland, nog net op tijd in Arnhem aan. Hermine, dank voor het idee, Annemarie en Jop dank voor de assistentie.

Dank allemaal voor de sportieve inzet en ik hoop dat jullie er geen spierpijn aan overhouden.

Groet, Marjan van Roon

eindklassement
1eThe Catts
2eObrechtstraat
3eAmadeus
4eOrigineel
5eVoodoo
6eBuurtfeest
7eDe Frikadellen

   Foto's bij MijnAlbum.nl