[HOME] Onze wijk Wijkraad "Craneveer" sWoa Activiteiten Actie

Aankondiging Koninginnedag

Voor het derde jaar alweer zal koninginnedag in Alteveer-Cranevelt gevierd worden op het Oremusplein, met voor de kinderen spelletjes en activiteiten op het grasveld en de vrijmarkt eromheen. Maar eerst hebben we natuurlijk nog de traditionele versierde fietsen optocht door de wijk.

Deze keer zal er gelegenheid zijn voor het nuttigen van koffie met een oranje- tompouce, in een sfeervol zitje onder de bloeiende bomen! Het leek ons leuk hier een taartenbakwedstrijd aan te verbinden, waarvoor we iedereen, van jong tot oud, uitnodigen. Het is natuurlijk de bedoeling dat we met z'n allen ook van deze taarten kunnen smullen, waarbij de mooiste taart passend beloond zal worden! Dus doe mee en lever allemaal op 30 april voor 11.00 uur uw baksel in op het Oremusplein, dan zorgen wij voor de rest.

Daarnaast willen we juist ook voor de wat grotere kinderen een aantal leuke activiteiten organiseren.

De fietstocht wordt gehouden vanaf het winkelcentrum op de Beethovenlaan. Er wordt verzameld vanaf 9.45 uur, de start van de fietstocht is om 10.00 uur. De spelletjes en de vrijmarkt beginnen om 10.30 uur tot ±12.30 uur.

Zonder uw bijdrage kunnen wij dit alles echter niet organiseren. We doen dan ook nu weer een beroep op u, uw bijdrage voor het feest op ons gironummer te storten. Denkt u hier alstublieft bijtijds aan, wij weten dan wat we kunnen besteden. Diegenen die liever (anoniem) contant iets willen geven, kunnen dat doen via de brievenbus van Amorijstraat 12, t.a.v. Gerrit-Jan van Prooijen.

Na twee jaar wat minder weer hopen we dit jaar op een stralende dag. Met maar liefst drie nieuwe leden in het Oranjecomité en de inzet van vele vrijwilligers wordt het vast weer een geweldig feest! Als u ook hieraan wilt meewerken meldt u zich dan bij één van onze leden aan, we kunnen alle hulp gebruiken!

Overigens zullen ook het volgende jaar weer nieuwe en enthousiaste mensen nodig zijn die mee willen helpen met de organisatie, er zullen dan 3 comité-leden vertrekken. Ook hiervoor kunt u zich bij één van de huidige leden aanmelden.

Komt dus allen, van 0 tot 100, en tot ziens op 30 april!

Oranjecomité Alteveer 't Cranevelt
P/a Gerrit-Jan van Prooijen
Amorijstraat 12, Arnhem
026 - 37 00 253
Giro: 17 64 968

Erik Kaemingk, Willemijn Kamphuisen, Jaap Kortman, Annemieke Varkevisser.