[HOME] Onze wijk Wijkraad "Craneveer" sWoa Activiteiten Actie

Wijkconcert Bert Maas

Op zondag 2 november hebben we in het kleine kerkje op de Braamberg kunnen genieten van het eerste concert uit de nieuwe serie. Er waren ongeveer 40 bezoekers; alle banken waren bezet, er moesten zelfs stoelen bij! We zagen een aantal "oude bekenden", maar er waren ook flink wat nieuwe gezichten te zien. Fijn dat de belangstelling voor dit initiatief groeiende is.

Bij ieder concert zijn er weer leuke reacties: sommige mensen wisten niet eens van het bestaan van een kerk op deze heuvel, hoewel ze al meer dan 10 jaar in de wijk wonen, anderen zijn er vaak langs gelopen en waren altijd al nieuwsgierig naar het interieur; alom wordt de fijne, besloten sfeer geroemd.

Bert Maas was op deze middag onze muzikale gast. Hij zorgde voor een gevarieerd programma, dat hij geconcentreerd en vakkundig, met telkens een korte toelichting ten gehore bracht.

Ondertussen vinden al weer de voorbereidingen plaats van het volgende wijkconcert: op zondag 21 december kunt u luisteren naar het dubbelkwartet Antjes Voces.

Els Wagenaar

800x552, 69kB
 

800x552, 64kB