[HOME] Onze wijk Wijkraad "Craneveer" sWoa Activiteiten Actie

Wijkconcert Antjes Voces

Momenteel vinden de voorbereidingen plaats van een volgende wijkconcert: het tweede in de serie van dit seizoen. Zoals al eerder aangekondigd, wordt dit gehouden op zondag 21 december -vlak voor Kerst dus- en wat is er op zo'n middag mooier dan een koor dat kerstliederen zingt!

Wij kunnen op die zondagmiddag luisteren naar het dubbelkwartet met de naam Antjes Voces. Dit kleine koor bestaat uit vier dames en vier heren die wonen in en rond Arnhem; zij repeteren in Westervoort en hebben hun optredens voornamelijk in de provincie Gelderland. Vorig jaar Kerst waren zij bijvoorbeeld te zien en te horen in een kasteeltje in Vaassen. Het precieze programma is nog niet bekend, maar zal tijdens het concert op papier staan en door een van de koorleden worden toegelicht.


900x401 (46kB)

De kaarten, à 4€ liggen vanaf 1 december bij de voorverkoopadressen : Foto Cranevelt op het Oremusplein en Postagentschap Koch/Tombergen op het Beethovenplein. Er zijn slechts een kleine 40 plaatsen, dus haast u om u te verzekeren van een kaartje voor dit Kerstconcert. Eventuele overgebleven kaarten worden zondag 21 december in de kerk verkocht.

Loopt u moeilijk? Naast het kerkje zijn een paar parkeerplaatsen voor auto's!

Alvast een aankondiging voor belangstellenden: op 15 februari '04 en 28 maart '04 zijn het derde en vierde concert gepland.

Denkt u zelf een bijdrage te kunnen leveren aan een van de concerten (nieuwe serie 2004/2005?) dan hoor ik dat graag; het leukste is natuurlijk: muziek voor de wijk, door de wijk!

Hopelijk tot ziens!
Els Wagenaar