Verslag vergadering werkgroep verkeer, 12 november 2001.

Aanwezig: Hermine van der Burgt, Hans Buurman, Hans van Dael, Lianne Konings, Carla Louwes, Wil Smits, Chris Verhoeven, John Verstegen, Harry Wijnands
Afwezig met bericht van verhindering: Monique Steenkamer

Agenda

  • Tekening kruising Cattepoelseweg - Beethovenlaan
  • Strategie t.a.v. wijzigingen Cattepoelseweg
  • Verslag 4 oktober 2001

    Voorstellen

    Carla Louwes stelt zich voor. Zij heeft o.a. enige tijd geleden een brief namens de bewoners van de Bachlaan naar de gemeente toegezonden over het sluipverkeer door de Bachlaan. De overige leden stellen zich in het kort voor.

    Tekening kruising Cattepoelseweg - Beethovenlaan

    Vragen: Er zijn een aantal dingen op de tekening die niet duidelijk zijn: Aanbevelingen n.a.v. het voorstel:

    Strategie

    Er wordt gediscussieerd wat de handigste manier van aanpak is. Besloten wordt om eerste dit kruispunt ‘rond’ te krijgen en daarna verder te gaan met de andere kruispunten. Wanneer de tekeningen definitief zijn naar het spreekuur van de wethouder gaan, persberichten sturen e.d. om geld los te peuteren. Want dat laatste zal nog een probleem worden.

    John neemt contact op met Henk Verwoerdt en neemt bovenstaande vragen en aanbevelingen door. John vraagt of Henk de tekeningen voor 14 december aan kan passen. Tijdens de volgende vergadering op 18 december wordt het nieuwe plan besproken.

    Wanneer we het plan niet voor 14 december binnenkrijgen ondernemen we actie, omdat het anders te lang duurt eer er wat gerealiseerd wordt.

    Verslag vergadering 4 oktober

    Niet meer besproken.

    Volgende vergadering

    18 december om 20.00 uur in het Alteveltje.
     
     
     
    Lianne,
    13 november 2001