[HOME] Onze wijk Wijkraad "Craneveer" sWoa Activiteiten Actie

[voorbeeld brief]

Geachte buurtbewoner,

Zoals u misschien weet hebben de huidige ontwikkelaars Klaassen Vastgoedontwikkeling en Kuiper Vastgoed Projectontwikkeling een principe bouwaanvraag ingediend. N.a.v. deze stap heeft de werkgroep een bijeenkomst met u, de omwonenden, georganiseerd op 9 mei 2006 om uw mening te horen. Het overgrote deel van de aanwezigen kon zich in elementaire punten van het plan niet vinden.

Inmiddels heeft de ontwikkelaar na een tijd van stilte weer contact gezocht met de werkgroep, n.a.v. de wijkbijeenkomst, de publicaties hierover in de lokale pers en is er op 12 juni een afspraak gepland.

Als u het niet eens bent met de plannen zoals die ons zijn gepresenteerd, willen wij u verzoeken om de zienswijze die wij hebben opgesteld (of naar eigen inzicht te wijzigen) af te drukken en te ondertekenen. Onze (voorbeeld) brief. (MSWord)

Na ondertekening kunt u die brief verzenden aan

College van Burgemeester en Wethouders
Per adres dienst Stadsbeheer
Dossiernummer: VBT061281
Afdeling Bouwtoezicht
Postbus 9200
6800 HA ARNHEM

Hoe meer medebewoners dit invullen, ondertekenen en opsturen hoe beter. U mag uw brief ook bij Nicole Buurman, Cattepoelseweg 248 in de brievenbus doen, zij zal er dan voor zorgen dat het College van B&W uw brief ontvangt.

Wacht niet te lang met versturen!!!

Met vriendelijke groet,
Nicole Buurman
Lid van de werkgroep Verrijzeniskerk
Wijkraad Alteveer/'t Cranevelt

[Wellicht ontvangt u de zienswijze ook in uw brievenbus, wij proberen zo veel mogelijk buurtbewoners (ook zonder internet) te bereiken.]