[HOME] Onze wijk Wijkraad "Craneveer" sWoa Activiteiten Actie

14 januari: start mozaïeken tweede Social Sofa

Na het succes van de eerste Social Sofa zorgt JOOP er voor dat er nog zo'n mooie mozaïekbank in onze wijk komt. Op 14 januari starten we met het leggen van de mozaïeksteentjes in de voormalige gemeentelijke werkplaats aan de Bosweg. We hopen in de loop van april klaar te zijn. Het ontwerp is weer van Annemieke Varkevisser.

Deze tweede bank is onder andere mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Fonds Sluyterman van Loo Ouderenprojecten omdat JOOP zich richt op betrokkenheid van zowel jong als oud.

JOOP onderdeel van de kunstroute

Een deel van het zogenaamde plusbudget van BGB (Buitengewoon Beter) is ingezet voor het realiseren van een bijzondere kunstroute in onze wijk. De kunstwerken zijn door een bewonerswerkgroep van BGB uitgezocht. JOOP is er trots op dat drie van haar initiatieven zijn opgenomen in deze kunstzinnige route: de JOOP-plek aan de De Wolflaan, Muisnessyschildpad bij de Emmausschool en de Social Sofa aan de Beethovenlaan.

De brochure (hiernaast resp. voor een achterkant, twee keer gevouwen) werd onlangs onder alle wijkbewoners verspreid. Download de folder als PDF: voorkant en achterkant.

Vragen? Mail ons op: JOOP@craneveer.nl.