[HOME] Onze wijk Wijkraad "Craneveer" sWoa Activiteiten Actie

Beste mensen,

[Poster groot] Op zaterdag 28 maart komt JOOP (Jongeren en Ouderen Ontmoetingsplekken Craneveer) in actie. We beginnen dan met de natuurlijke aanleg en verbetering van de speelplek onder aan de De Wolflaan (bij het clubgebouw van de scouting/kinderopvang De Wolvenbende). Van 11 tot 4 gaan we druk aan de slag met het aanleggen van houtrillen, het zagen van dieren etc. Iedereen, jong en oud, is welkom om mee te helpen en je kunt elk gewenst moment aanschuiven. Boswachter Jeroen Glissenaar heeft gezorgd voor het hout. De COOP aan de Beethovenlaan zal zorgen dat er voor deelnemers een broodje is en de scoutingvereniging zorgt voor koffie en thee.

Na de verbetering van de speelplek aan de Bernard Zweerslaan, voor de helft gefinancierd door de recreatievereniging, zet de wijk een tweede stap om de ontmoetingsplekken in de wijk te verbeteren. Een derde plek, speciaal voor jongeren van 12 tot 18, komt eraan nu de gemeente de betaling van een bank heeft toegezegd.

We hopen in de komende jaren meer ontmoetingsplekken aan te pakken en zullen daarvoor een aanvraag indienen bij het gemeentelijke WMO-innovatiefonds, een fonds dat projecten financiert die ontmoeting in de wijken bevorderen. Bovendien kun je nu ook vriend van JOOP worden op Hyves!

Als je er met de lunch bent dan is het handig je even aan te melden via joop@craneveer.nl; dan weten we op hoeveel mensen we ongeveer moeten; dan weten we op hoeveel mensen we ongeveer moeten rekenen. Misschien tot zaterdag de 28e!

Met vriendelijke groet,

Werkgroep JOOP: Rita Bonte, Bram Breedveld, Annemarie van de Flier, Antoinette van der Heijden, Karin Kalthoff, Jip Peper, Katja Smit